En icke-fungerande iPhone

Tidigare i veckan fick jag lämna in sambons Macbook Air på service då den krashade under en systemuppdatering. Eländet bland Apple-produkterna i huset verkar fortsätta. Nu är det min jobb-iPhone som lagt ner verksamheten. Eller mer rätt så kräver den en aktivering. Jag kör beta-programvara på telefonen för iOS 7 och alldeles uppenbart är det något som inte gick som det var tänkt…

2013-08-08 12.00.00

Huruvida det finns något sätt att lösa detta eller inte är i nuläget oklart. Den verkar vilja kunna köra mobildata – vilket operatören vi har på jobbet just nu förvägrar mig – även det av oklar anledning. Men det slog mig just att man kan prova och låna ett annat nano-sim som råkar finnas i huset och se om det kanske kan fixa saken. Det får dock anstå till i morgon. Konstateras kan dock att det är vådan av att köra beta-mjukvara.

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “En icke-fungerande iPhone”

    1. Pingback: En icke-fungernade iPhone, del II