T minus 48 hours and counting…

Colloseum: Foto: Wikimedia CommonsFölj alla inlägg om denna resa.

Om 48 timmar lyfter vårt plan mot Italiens huvudstad Rom. En veckas semester i den antika huvudstaden väntar. Jag har läst mycket om Rom, framförallt antikens Rom, så det ska bli spännande att besöka den på riktigt och se alla de historiska platserna; Colloseum, Piazza Navona, Phanteon, Fontana di Trevi, Peterskyrkan och Vatikanen för att nämna några.

Veckan lovar vackert väder med dagstemperaturer strax över 30, kanske lite för varmt för min smak. Men det blir nog ändå skönt. Man får chilla i skuggan med ett glas vin eller fem, äta god mat och njuta av lite ledighet.

”Teknikväskan” är packad med dator, mobilt bredband, kamera och alla andra nödvändigheter för ett besök i Rom. I morgon ska jag ägna mig åt att tvätta och packa inför resan och måndag morgon klockan 07.30 är det dags att mötas på Stockholm Central för att åka mot Arlanda och vidare mot Leondardo Da Vinci airport.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier