Tillbaka hem, del III

Alla inlägg i denna serie

Hyreskontrakt

Idag har vi varit och skrivit kontrakt hos Stockholmshem. Från och med den 1 september har vi ett förstahandskontrakt i Farsta. Det känns riktigt skön, även om vi vetat ett tag att det är klart så är det ju först när man skriver på papper som det är riktigt på riktigt.

Vi har skrivit avtal med Mäklarhuset också angående försäljningen av vår nuvarande bostad i Haninge. I morgon ska vi fotografera lägenheten och det känns som det är alldeles för mycket att göra innan dess. Jag blir stressad av att jag jobbar hemifrån och ser allt som behöver göras men ändå måste ägna mig åt jobbet. Men det kommer ju ordna sig på något vis, det brukar det ju alltid göra. Visningen blir den 25-26 augusti så till dess har vi tid på oss för den riktiga finputsningen, när det ska plåtas så går ju saker att gömma på ett annat sätt än när det är live.

Dela i Sociala medier