Om Joche

 

Joche på en uteservering nära Paddington station, London 2012
Jag på en uteservering nära Paddington station, London 2012

Uppdaterad: 2017-10-01

Jag är 40 år gammal och arbetar som kommunikatör på Synskadades Riksförbund. Fritiden ägnar jag åt vänner, fika, krogbesök, båtturer i skärgården eller promenader med hunden i skogen. Jag bor på Söder i Stockholm, tillsammans med sambo, dotter, en labrador och två katter.

Jag föddes 1977 i Katrineholm där jag också växte upp. Hösten 1999 fick jag anställning på ett stort internetbolag i Kista och blev i och med det Stockholmare. Jag blev kvar på internetbolaget till 2002 då jag i stället började arbeta inom Stockholms Läns Landsting med IT-support på ett av sjukhusen. Mellan 2007-2012 arbetade jag åter i den privata sektorn på ett företag som säljer datorbaserade hjälpmedel för personer med funktionshinder. Sedan november 2012 arbetar jag på Synskadades Riksförbund. Sedan september 2015 jobbar jag med ljudproduktion som kommunikatör och gör en podcast och två ljudtidningar.  En för barn- och unga inom organisationen och en för ledarhundsförare.

Jag bloggar om livet i storstaden. Tankar och funderingar om det som sker omkring mig varvas med tittar på nya prylar, personliga reflektioner och en och annan rolig länk.

Jag lade ut sin första hemsida 1993 och har bloggat sporadiskt från 1996 och framåt. Jag bloggar alltid som privatperson.

Kontakt: web snabel-a joche.se

Dela i Sociala medier