Fungerande modem är 3vligt

Tre’s mobila bredband är en riktigt trevig historia. Det som är mindre trevligt ät det modem jag har kvar från Tele2. Tele2 kallar det för olåst och ska gå att använda det med vilken operatör man vill. Tres försäljning varnade mig för att jag kunde få problem men jag trodde inte riktigt på dem förrän jag själv provat. Med SIM-kortet från Tele2 i modemt fungerar det så fint och trevligt. Stoppar jag däremot i Tre-kortet så kopplar modemet ner USB-anslutningen ungefär var 5-10 minut. Att dem gjort nåt bus med modemet ligger ju helt klart nära till hands.

När jag satt på tåget till Katrineholm gav jag upp och ett samtal till Tres kundservice resulterade i att mitt 3Bredband numera är bundet och ett nytt modem från Tre ramlar ner i brevlåda i slutet av veckan. Typ tack.

Dela i Sociala medier