Axela – bra krog på Söder

2014-12-27 19.31.38Jag har flera gånger tänkt att jag ska prova att käka på Axela på Götgatan på Söder men det har aldrig blivit av förrän nu. Jag och Nanna hade bestämt att käka nånstans på Söder i kväll och hamnade till slut på Axela. Jag gillar miljön där, det är mysigt och hemtrevligt och personalen är jättetrevlig. Jag beställde rökt renröra på smörstekt bröd till förrätt och en gorgonzolaöverbakad fläskfilé till varmrätt, serverad med potatisgratäng. Både förrätt och varmrätt var rejält tilltagna och man gick från restaurangen med magen i fyra hörn. VI drack Brocklyn Lager till maten och notan för två stycken tvårätters med dryck var absolut inte något att bråka om. Varmrätterna ligger mellan 165 och 289 kronor och de har också ett trerätters middagserbjudande för 395.

Hit ska jag helt klart styra kosan fler gånger för god mat. Det finns mycket på deras meny som jag vill testa!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier