Var är min Konsum-butik?!

Konsum logotypJag har verkligen älskat min Konsumbutik. Ja inte min kanske, men den som ligger, eller ska jag säga legat, vid mitt jobb på söder i Stockholm.

När jag kom för att handla igår möttes jag av en stängd butik. ”Kära kunder. Butiken är stängd på grund av akut renovering” står det på dörrarna. Ingen information om när, eller ens om, butiken öppnar igen. Nu har jag fått handla på ICA Ringen i stället. Det går ju det också, men jag saknar min Konsum, och dess sköt-dig-själv snabb-kassa.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier

    2 Replies to “Var är min Konsum-butik?!”

    1. Det stod om den i pressen för någon vecka sedan. De hade problem med råttor och blev ålagda att stänga de drabbade delarna. Butiken valde själv att stänga helt och vidta renoveringsåtgärder (täta alla möjliga vägar in) för att hålla råttorna utanför i framtiden. Har för mig det skulle ta en månad eller två.

    2. Pingback: Joche.se » Var är min Konsum, del 2