Besök under Söder

2013-10-13 13.17.53Idag har vi varit ute på utflykt till Södermalms underjord. Jag, Daniela, Jocke och Denise träffades vid Medborgarplatsen för att gå till Fatbursparken och den visning av Citybanan som hölls idag.

Det var helt enormt mycket människor. Nog hade man kunnat räkna ut att det skulle dra rätt mycket folk men att det skulle vara köer ända ut till Götgatan i dubbla led var svårt att tro. Närmare två timmar tog det innan vi fick gå ner i tunneln. Promenaden gick från Fatbursparken till Söder Mälarstrand, en vandring på ungefär 1100 meter. Det var intressant att se en liten del av vad som komma skall. Det vore naturligtvis ännu mer spännande att få gå i tunneln under Riddarfjärden, men man kan inte få allt.

Efter avslutad promenad bjöds vi på kaffe och bulle och det smakade otroligt gott i tunnelmynningen.

Hade man vetat exakt hur mycket folk det skulle vara där är det kanske tveksamt om man gett sig in på projektet, men visst det var så ju intressant.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier