Det läcker….

2014-12-29 12.06.59När vi fick hjälp med storstädningen innan julhelgen så upptäckte dem att det nog varit en vattenläcka i taket i köket, något som vi missat eftersom vi inte ser ordentligt. Jag la en felanmäla till Stockholmshem och idag så skulle de komma hit och kolla på det.

I morse när jag och Elin åt frukost så upptäckte jag att det droppade i hörnet så nu var det inte bara en misstänkt tidigare läcka utan en pågående. Det är inga floder som kommer men en droppe då och då blir ändå till en större pöl. Ännu så länge så går det att bara samla upp det i ett glas.

Så nu har Stockholmshems tekniker varit här och kollat med fuktmätare och hälsat på grannen ovanför för att se hur de har det. Nu kommer de kalla in sin rörfirma sedan väntar bilning för att komma åt läckan och sen måste det så klart torka innan man kan gjuta igen det hela. Det enda positiva med detta är väl att vi troligen får nya tapeter och kanske även nytt golv. I ett sådant här läge är man åtminstone glad att bo i hyresrätt…

Andra bloggar om: , , ,

 

Dela i Sociala medier