Lanzarote, dag 4


Den fjärde dagen på Lanzarote började som tidigare dagar med frukost på balkongen. Det var lite svalare på morgonen idag än de andra dagarna men fortfarande helt okej väder. Efter frukost gav vi oss ut och tog en promenad längs strandpromenaden för att sen fortsätta i taxi till Biosfera, ett köpcenter i utkanten av PDC.

Där åt vi lunch, kollade lite i affärer och fixade mobil interentanslutning. Hotellets wifi är bedrövligt och en mer stabil uppkoppling var uppskattat.

Vi tog taxi tillbaka till hotellet. Att åka taxi här är tämligen billigt. Resan hit från Biosfera kostade €3,40 för dryga tio minuter i bil. Får ändå anses som helt okej. Väl tillbaka på hotellet tog vi en öl vid poolen och slappade sedan ndgra timmar med böcker på balkongen i den nedgående solen.

Nu i kväll har vi gjort ett återbesök på Chiquito för att äta ännu en god måltid. Vitlöksbröd till förrätt och hamburgare till varmrätt för mig och Chile Con Carne för Daniela. Mätta och belåtna har vi nu kommit tillbaka till hotellet och snart väntar sängen efter ännu en skön dag!

 

 

 

 

Dela i Sociala medier