Vår första tjänsteresa

2014-09-05 16.24.33

Nu är Walter verkligen ute i verkligheten! I dag gav vi oss ut på vår första tjänsteresa tillsammans och det blev ingen liten en heller. Vi åkte faktiskt enda till Walters hemtrakter – Skåne. Nästan 9 timmar på tåg på en dag är inte optimalt varken för hund eller husse men det fungerade ändå bra och Walter har varit väldigt duktig. Vi fick sällskap på vägen ner av en kompis och hennes ledarhund, väldigt oväntat men mycket trevligt.

Walter har mest gått i koppel nere i Malmö och dagens event har bestått av två taxiresor och ett tråkigt möte. Ett besök på en restaurang för lunch hann vi också med. Walter hade förmånen att få åka båda riktningarna i första klass och han verkar tycka att det är trevligt. I morgon bär det av igen på nästa resa, då ska vi tillbringa helgen i Karlstad. Eftersom Walter börjar vänja sig vid det så tar vi första klass till Värmland. Därifrån får han däremot nöja sig med andra klass-tåg.

 

Dela i Sociala medier