Min iPhone är trasig, del II

I måndags lämnade jag in min iPhone på service hos Telia. Jag provade först att uppgradera mjukvaran i telefonen till 3.1.2 genom att via iTunes göra en systemåterställning – vilket numera också versionuppgraderar, ett fint sätt att tvinga folk att köra senaste version av mjukvaran och således också sätta käppar i hjulet för Jailbreakare.

Jag tänkte att jag skulle prova det för att se om det på nåogt sätt kunde påverka telefonen. Det kunde det inte så efter en timmes väntetid i Telias butik fick den åka i väg på service till Anovo. I Anovos servicesystem ser jag nu att garantin är godkänd och att man skickat en ny telefon* till mig.

Får se om jag har sån tur att jag får tillbaka den redan på måndag. Det är ju då den borde nå Telia igen, men man vet ju inte om där finns någon flaskhals.

* Ny telefon är i det här fallet liktydigt med en telefon med nytt yttre och ett återanvänt inre om jag förstått saken rätt, ”refurbished” är ordet och borde väl betyda restaurerad ungefär.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier

  3 Replies to “Min iPhone är trasig, del II”

  1. Synd att du inte får tillbaka just din telefon. Då hade du kunnat bergrasets till 3.1 då jag utgår från att du har kopierat dina signaturkoder i Cydia.

   • Jo signaturkoderna till min gamla telefon hade jag naturligtvis. Telefonen jag fick tillbaka hade 3.1 som mjukvara så det var inga problem att köra blackra1n och blacksn0w.

   • Trist att din nya inte kom som 3.1.2 eftersom en del program kräver det. Apple signar inte heller gamla os längre så jag antar att du är fast på den version du har tills en lösning som funkar dyker upp.

    Om du har en mac så kan du iofs köra PwnTool. Vad jag fattat så ska den funka med 3.1.3 utan att uppgradera modemmjukvaran så att du kan köra Tele2. Kolla Dev Team Blog.