Vad är det för fel på alla telebolag IV?

Logga TeliaDen som tror att jag fått någon portering ännu räcker upp en hand.

TelefonNej naturligtvis har jag inte det. Telia klantade till det och hade skickat ut abbonemangsavtal och fullmakt till Granövägen i Södertälje. En adress jag (tyvärr) hade under cirka 5 månader i början på våren 2000.  Därför sköts porteringen först upp från den 20 till den 25 och sedan till 5 mars. I går pratade jag med dem, då hade det skjunkit till 3 mars. Idag ringde en kille från Telia och meddelade att de fått nobben av AllTele för utportering – trots att jag redan verifierat med AllTele att de inte har några problem att släppa nummret.

Så nu vete gudarna vad som händer…. Killen på Telia har lovat att återkomma men ännu så länge är det tyst både i min fasta telefon och från Telia.

Jag har dock i alla fall fått en trevligare kontakt på Digisip. Jag har till och med fått ett ärendenummer och man har nu lovat att se till att betala tillbaka pengar. Ännu har de inte ramlat in, men den som väntar på något gott…

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier