Äntligen iPhone 3GS

iPhone 3GSEn lång tids väntan är över och idag har jag varit och hämtat ett paket innehållande en vit iPhone 3GS 32 Gb på Posten. Den här gången fick jag lov att teckna ett abonnemang hos Telia. För att komma undan så billigt som möjligt valde jag 24 månader Telia Prata på.

Redan när iPhone 3GS presenterades i början av juni visste jag att jag skulle vilja uppgradera mig och byta till denna iPhone. Den nya iPhone har i princip samma skal som den gamla men under skalet har det hänt en del, dels är den mycket snabbare än gamla iPhone, dels så är kameran klart mycket bättre. Men den främsta anledningen är möjligheten att köra förstoring eller talsyntes i telefonen.

Efter ett par timmars lek kan jag bara konstatera att jag är mycket imponerad av det jag fått se. En del buggar men Apple visar helt klart vartåt vi är på väg och gör det på ett snyggt sätt. Med lite buggfixar och uppdateringar kommer det bli kanon.

Jag gillar verkligen enkelheten i Apple. När jag ställde min nya telefon i dockan frågade iTunes direkt om jag ville läsa tillbaka säkerhetskopian från min gamla telefon. När jag svarade ja var allt på plats på ett par minuter, SMS, applikationer, kontakter, Mobile Me-koppling och så vidare.

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Äntligen iPhone 3GS”

    1. Åh, jag är så avis! Sitter här och kan knappt låta bli att klicka på ”Beställ”-knappen på en MacBook… Vill ju att Snow Leopard ska komma ut först. :)