Min iPhone är trasig

I går när jag var på väg till Farsta Centrum slutade plötsligt min iPhone att fungera. Den ville helt enkelt inte starta.

När jag kom hem provade jag att koppla in den i dockan vid datorn och fick då igång den, men bara i det första steget där den laddar men inte går att använda. Detta händer när batteriet är under 5%. Jag hade telefonen så i nästan en timme utan att något hände. Provade då att koppla in den i mitt extrabatteri och se vad som skulle hända.

Då kom den faktiskt igång och fungerade en liten stund. Tillräckligt lång stund för att jag skulle hinna ta en säkerhetskopia på allt innehåll i telefonen. När jag hade den i dockan då sa den 100% batteri, men efter cirka 2-3 minuter utanför dockan dog den igen.

I morgon ska jag därför åka och lämna in telefonen hos Telia för service. Förmodligen, av vad jag hört av andra på nätet så kommer telefonen bytas mot ett nytt exemplar, men det visar sig väl vad som händer. Just nu använder jag en av jobbets Nokia-telefoner och det känns lite grann som 1900-talet kommit och slagit en i ansiktet. Jag saknar allt jag tagit för givet och självklart att göra med min iPhone. Bara hoppas att servicetiden blir kort.

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier