Apple Watch beställd

watchJag hade egentligen tänkt att jag skulle vänta, men min nyfikenhet för ny teknik tog överhanden. Nu har jag beställt min Apple Watch.

Watch släpptes för förbokning den 10 april och leveranserna började 15 dagar senare. I Sverige kan man räkna med en lansering under sommaren. Jag hade egentligen tänkt vänta till efter sommaren, men när jag såg att leveranstiden hade gått ner en del så tänkte jag att jag ändå skulle köpa en nu, så jag har beställt den från Apple i Storbritannien. Den kommer levereras om ungefär 10-12 dagar till Borderlinx som jag använder som fraktombud. Därefter ska de ha några extra dagar på sig innan de skickar iväg paketet till Sverige.  Så om några veckor kommer jag kunna göra min första recension av klockan här och på Smarttech podcast. Det ser jag fram emot!

https://www.youtube.com/watch?v=y-waTi8BPdk&list=PLHFlHpPjgk73J6C3PHUrDntzy6TQxBh44&index=21

 

Dela i Sociala medier