En ny maskin är beställd

Nu har jag beställt en Elektro Helios DC4024. Det är alltså en ny bänkdiskmaskin som ska få ersätta den maskin jag idag har. Samma märke men sisådär 10 år nyare. Den maskin som nu ska få vila i diskmaskinernas himmel är stympad på olika sätt och diskar mindre rent. Den nya maskinen ska förhoppningsvis göra betydligt bättre i från sig.

Jag har använt mig av samma leverantör som Mattias använde för sin frys. Jag hoppas att jag har bättre tur än vad han hade*. Det ska ju dock tilläggas att han hade en mindre pålitlig budfirma inblandad. Det kommer jag inte ha, här är det bara Posten som ska leverera. Hoppas jag. Jag beställde i alla fall den sista maskinen de hade i lager och förhoppningsvis ska den dyka upp i mitten på nästa vecka.

*) Mattias blogginlägg: Var är min frys 1, 2, 3, 4, 5, 6 och Nu är frysen här.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier