Jag hatar att vänta! del II

iPhone 4Den 8 juli skickades min nya iPhone 4 från Apple. Apple skeppar direkt från sina fabriker i Kina till England där leveransen tas omhand av Borderlinx för att sedan skickas till Sverige. Detta då Apple ännu inte säljer iPhone 4 i Sverige.

Leveransen från Kina till Europa går i snigelfart och tar ett par hundra år så där. Apple flyger ut sina försändelser på billigast tänkbara sätt och det dröjde till den 15 juli innan telefonen landade hos Borderlinkx i Milton Keynes i England. Eftersom jag misnt sagt inte är ensam om att ha kommit på den fantastiska idén att frakta min telefon via Borderlinx är de totalt överösta av leveranser från Apple. Uppemot 2 000 iPhone 4 per dag har ramlat in. Det tog därför enda till den 19e innan jag fick chans att betala för leveransen och begära att den skulle gå ut från DHL. Samma dag åkte jag till Tyskland och dagarna har gått. Först i kväll kom mailet som meddelade att försändelsen har lämnat Borderlinx. Nu är den med express på väg mot Sverige och ramlar in på torsdag skulle jag gissa.

Så här länge har jag nog aldrig väntat på en leverans någongång. Men jag får ju åtminstone telefonen innan den släpps i Sverige. :-)

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier