Varför får inte jag ha en älskarinna?

Nu har Apple släppt version 8.3 av iOS och med den kom också röstassistenten Siri på svenska. Många har längtat efter denna funktion som gör livet lite enklare när man med rösten kan be telefonen skapa påminnelser, väcka en, skriva och läsa meddelanden åt en och så vidare.

I och med detta kan man också knyta relationer till sina kontakter. Man får ha fru, man, flickvän, pojkvän, sambo, dotter, son, bror, syster och mamma till exempel. Däremot är det inte okej att ha en älskare, älskarinna, KK eller bästis.

Jag är egentligen inte förvånad över detta. Apple är ett amerikanskt företag med amerikanska värderingar om sedlighet och moral. Men ändå. Herre Gud, låt folk få bestämma över sina relationer själva.

Man får dock vara lite tacksam. Apple låter tillåter faktiskt att sambo och pojk/flickvän är två olika personer. Man får också ha både en pojk- och en flickvän. Så tydligen är i alla fall poly-relationer helt okej för Apple.

Dela i Sociala medier