Hälsning från Walter

FullSizeRenderHar idag varit i kontakt med den hundpassare där Walter är just nu och ett tag framöver.

Hans operationssår blev inflammerat så han fick åka till veterinären ännu en gång. Där fick han antibiotika och verkar redan må mycket bättre. Han får ha sin tratt på sig hela tiden eftersom han inte kan låta bli sina sår annars. De fixade en större tratt åt honom eftersom han kommer åt sina bakben med den vanliga tratten. Den har han lyckats ta sönder. Walter är nämligen väldigt orädd och går fram som en ångvält med tratten. Om något är i vägen så bryr han sig inte om det, han går bara på.

Hans stygn ska tas bort den 22 april om allt går bra och först därefter kan man börja räkna ner till att han kommer hem igen.

Walter har det i alla fall bra, är pigg och glad. Fast lite sur för att han inte får gå lös i skogen.

Jag hoppas att han blir frisk fort så han kommer hem igen. Han är saknad nämligen.

Dela i Sociala medier