Varför försvinner musik ur Spotify?

Här om dagen sökte jag upp Magnus Uggla i Spotify. I princip alla hans plattor fanns med. Skapade en playlist med det mest och bästa av honom. Idag finns endast 26 spår med Uggla i Spotfy, och bara albumet Pärlor för svin från 2007 ligger med. De gamla albumen som fanns tidigare i veckan är försvunna. Varför?!

Jag trodde Spotify la till musik, inte tog bort…

Uppdatering: Det är visst inte bara jag som drabbats…

Och så här svarar Spotify själva i support-forumet:

Why are songs disappearing in Spotify?

We have recently moved to a public beta this means that we are now updating our music catalog with more music from the record companies. However, this also means in the short term you may experience some inconsistencies as we prune the catalogue, make improvements, replacements and continuously add songs in order to create the widest and deepest music catalogue.

We are sorry for any frustration this causes but please bear with us since we are now adding around 10 000 songs per day so we hope that you will be able to find all your favorites and some new ones again soon.

Andra bloggar om: ,

Dela i Sociala medier