Det blev en i guld

macbook-select-gold-201501Från och med idag går det att beställa nya Macbook, Apples nya 12″-dator.

Dock var det redan från början långa leveranstider. Först om drygt två veckor kan jag tidigast räkna med att ha datorn hos mig. Efter mycket övervägande blev det en guldfärgad dator. Jag var först inne på en rymdgrå men tyckte att det kunde vara lite kul med en i guld, något helt nytt liksom.

Den här datorn har ju fått en del kritik för att den kraftmässigt är klenare än 2011 års Macbook Air. Det må vara sant, men å andra sidan var inte MBA utrustad med en retina-skräm. För mina bärbara behov kommer nog denna datorn räcka mer än väl skulle jag tro. Jag som i stort sett aldrig har något inkopplat i min dator kommer inte heller märka av att det är USB-C som är den enda kontakten (förutom hörlurar) på datorn. Bra skärm, en dator som väger så lite som möjligt och en scysst batteritid är det som spelar roll för mig när jag har med mig datorn och reser. Att datorn är helt fläktlös och därmed alltid är helt tyst är en uppskattad bonus. Jag ser fram emot att stifta bekantskap med den.

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Det blev en i guld”

    1. Pingback: Det blev inte en i guld… | Joche.se