Linslusen Walter

Bilden tagen under GK1.
Bilden tagen under GK1.

Jag och Walter har återvänt till brottsplatsen. Vi är på Almåsa på kurs denna helg. Ingen hundkurs denna gången utan husse är kursledare på en funktionärsutbildning.

Som ni som läst här tidigare vet så är Walter ganska slickig, han gillar att ge stora koslickar och får han chansen så tvättar han hela ansiktet på exempelvis husse.

Idag under lunchen låg han utanför matsalen, precis som på bilden till höger, medan vi käkade. När jag kom ut från lunchen och skulle hämta honom blev han naturligtvis väldigt glad, studsade upp och ner med alla fyra tassarna och slängde ut sin tunga för en rejäl koslick rakt över husses ansikte….

Jag tog hunden och selade på och gick ut för att gå och rasta och upptäckte att jag helt plötsligt inte såg något alls. Ja visst, jag ser inte så jäkla mycket till vardags men mer än nu. Det tog inte så lång tid att förstå vad som hade hänt. Walter hade lyckats svepa ut min kontaktlins med sin koslick.

Det är tur att det är rätt nära hem och att jag hade en kontaktlins i reserv hemma. Nu ser jag igen – lika dåligt som vanligt – och jag har lärt mig att jag nog ska blunda nästa gång Walter får för sig att ta ystra krumsprång…

Dela i Sociala medier