Walter på tur igen…

Walter till höger på morgonpromenad med kompisen Molly, till vänster.
Walter till höger på morgonpromenad i Katrineholm med kompisen Molly, till vänster.

Efter nyårshelgen har vi varit en tur i Katrineholm eftersom min mamma fyllt jämna år. Jag var lite orolig att Walter skulle krångla med rastnignen efter London. När min pappa hade honom helgen innan jul så rastade han inte som han skulle och det kändes obra. Jag tänkte att det kunde innebära problem för våra tjänsteresor framöver men i Katrineholm gick allt bara fint. Han jobbade på fint där nere också och själva rastningarna gick helt utan problem.

Det känns bra för i morgon börjar åter allvaret och med det också vårens tjänsteresor. Om en dryg vecka ska vi till Linköping för första gången för säsongen och då ska vi också övernatta på hotell. Sen rullar våren på med diverse kneg runt om i landet så det är bara för Walter att hänga i.

Dela i Sociala medier