Världens läskigaste hörn

IMG_1113Redan på vår grundkurs så upptäckte jag att Walter ibland ser spöken. Han utsåg ett område längs en grusväg till läskigt och tog gigantiska omvägar kring det. Sen vi kom hem har det inte varit så många såna ställen, förutom att han nogsamt undviker platser där hundar har bajsat.

Idag på jobbet skulle vi som vanligt gå ut tillsammans med en kollega när Walter helt plötsligt talade om att hörnet mitt emot hissen var läskigt, ja till och med farligt.

När vi kom in på jobbet igen frågade jag en seende kollega vad de kunde vara som triggade honom. Hon föreslog att det nog var en trumma med kohud som stod ovanpå ”staketet” i hörnet. Hon ställde ner trumman på golvet och alla hundarna som var med vid tillfället nosade på trumman men inte Walter. Försök med godis funkade inte heller, han gick nästan ända fram innan han bestämde sig för att det nog ändå inte var värt det.

I ett försök att få honom intresserad så satte jag mig på huk vid trumman, men det fick bara till följd att han backade in bakom mig och i stället försökte klättra upp på min rygg för att vara i säkerhet.

Ibland är dem här jyckarna mer än lovligt tramsiga.

Dela i Sociala medier