Världens sämste bloggare

Jag måste vara världens sämste bloggare. Var ju åter igen flera veckor sedan jag författade något vettigt här.

I helgen ska tydligen min födelsedag firas på nåt vis. I morgon kväll ska jag in till stan med N, M och hans pojkvän A. Vad vi ska göra är jag helt ovetande om, men jag hoppas och tror att de har hittat på något skojjigt. Skirren ska lämnas hemma, så jag undrar ju lite vad det är för nåt galet de hittar på, men den som väntar får ju se. :)

Efter vad-vi-nu-ska-göra så ska vi i alla fall åka hem till mig. M och A måste dessutom åka ut till mig innan kvällsaktiviteterna börjar för att lämna av sig grejer. Det krävs en viss logistik för att få allt fungera, speciellt som jag är på jobb i Uppsala under morgondagen.  Hur som helst, det blir nog trevligt.

På söndag väntar hundkörning. Vi är ett gäng som ska köra dressyr på en brukshundsklubb under eftermiddagen. Det kan nog vara bra för den lille gule att få lite repetition på hur detta med dressyr ska gå till :). Alltid bra att träna med andra som lite störningsmoment.

Dela i Sociala medier