Det rullar på…

Walter delar korg med kompisen Mingo.
Walter delar korg med kompisen Mingo.

Det var ett tag sedan senaste Walter-rapporten. Det mesta rullar på som det ska. Walter har lite slyngelfasoner för sig, framförallt när han är vanlig hund hemma. Lyssnar dåligt och glömmer vad man sagt åt honom. Stundtals kan det vara väldigt irriterande.

I selen sköter han sig däremot bara fint, han har ett bra minne och alla sträckor flyter på bra. Han får oftast rasta lös på lunchpromenaderna vid jobbet och även då är han skötsam och kommer när man ropar.

Vi far omkring på diverse tjänsteresor som vanligt, oftast är det till Linköping vi styr kosan. Walter tycker det är soft att åka tåg så länge han får en egen plats så han kan bre ut sig ordentligt. Han är ju inte världens minsta kille så det är bra när han kan få ta lite plats.

Nu i veckan ska vi ta en tur till Hallsberg och Stinsen där jag ska köra en konferens för personal och förtoendevalda i regionen där jag jobbar. Då kommer Walter självklart hänga på. Ännu så länge är han inte så berest, men vi jobbar på det.

Tiden går fort. Walter har varit här i tre månader nu. Tänk så fort det går!

Dela i Sociala medier