Några testbilder med iPhone 6 plus

Jag har fått min iPhone 6 plus och jag har passat på att ta några testbilder under helgens konferens. Jag tog också några inomhusbilder i svagt ljus som blev riktigt bra – men de innehåller folk som jag inte kan publicera bild på. Utomhusbilderna tycker jag också blev riktigt bra. Helt klart är kameran i den här telefonen grym. Jag har bara haft telefonen i lite mer än ett dygn och inte hunnit testa så mycket ännu så det finns anledning att återkomma.

Jag är i alla fall väldigt nöjd med telefonen hittills och jag har verkligen nytta av den stora skärmen. Lite ovant känns det nog, men jag tror att jag kommer fortsätta vara nöjd.

Samtliga bilder är obehandlade. Bild nummer två är tagen med macro-läget i kameran. Ingen av bilderna är tagna med HDR.

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Några testbilder med iPhone 6 plus”

    1. Pingback: Tio dagar med iPhone 6 Plus | Joche.se