Nu är vi hemma

2014-08-17 15.28.02Nu har vi kommit hem, både jag och Walter. I dag på kursen så körde vi bara ett kortare pass på förmiddagen då Walter fick gå lös. Han ställde till med ofog – se separat blogginlägg som kommer senare – men på det hela taget gick det bra.

Efter lunch blev det hemfärd. Jag och mitt bagage tog taxi hem klockan 13. Walter fick ligga kvar på mitt rum för att komma hem lite senare.

Strax efter klockan 15 kom Barbro hem med honom. Han fick börja att hälsa på katterna. Det gick bra, han pep lite och fick sedan nosa på en katt i taget. Därefter verkar han inte vara så speciellt intresserad. Han och Molly träffades också igen. Walter tog genast Mollys ben och började gå runt med. Det intressanta var att Molly inte tog ifrån honom det.

Efter att hundarna hälsat och lugnat ner sig har de mest legat här. Nu går Walter runt och tittar på sitt nya hem. Om ett par timmar ska vi ut och gå en första promenad i koppel här hemma. I morgon börjar sedan arbetet på riktigt.

Jag ser verkligen fram mot att börja jobba på riktigt. Dagarna på kurs blir ju liksom inte på riktigt på det viset. Det är först när man börjar köra hemma som det verkliga livet med ledarhunden börjar. Att fara iväg till till tunnelbana och gå till jobbet och alla andra vardagliga saker. I går upplevde jag nästan lite att Walter var uttråkad. Jag tror att det kommer bli himla bra att börja jobba i stan. Vi får se snart hur det går.

 

Dela i Sociala medier