Tillbaka hem, del II

981410_10151585246373380_629506899_o
Utsikt från den nya lägenheten.

Alla inlägg i denna serie

Nu är det klart så långt så att vi är godkända av hyresvärden. Återstår nu att skriva på själva kontraktet vilket kommer ske inom kort.

Vi tittade på lägenheten förra helgen och den var helt okej standardmässigt. Det kändes spontant bra och vi kommer nog trivas. Det blir lite trångt så länge vi bara bor i en tvåa, men förhoppningsvis behöver vi inte vänta allt för länge på att få en trea i stället och då blir storleken helt okej.

Nu har vi etablerat en kontakt med en mäklare som kommer förbi i morgon för att titta, värdera och informera. Vi har börjat med att ha kontakt med samma mäklarfirma som när vi senast sålde. Känns det okej så blir det nog dem vi anlitar, ananrs får man ju kika på andra alternativ.

Vi har kontrakt på vår nya lägenhet från 1 september så vi har ju lite bråttom. Att flyttlasses ska gå just den 1 september är inte så rimligt, men under september månad ska det ske i alla fall, det är målsättningen.

Dela i Sociala medier