Galaxy S4 åter från service

2013-07-29 15.48.15I förra veckan lämnade jag in min Samsung Galaxy S4 på service hos Samsungs Quicksupport på Kungsgatan. Anledningen var att jag utsatt den för visst våld och därigenom krossat glaset på kameralinsen. Det visade sig att det naturligtvis inte bara var att byta glaset utan projektet krävde att hela kameran byttes ut, en kostnad på 995 kronor. Idag har jag återfått telefonen som nu är hel igen vilket känns bra. Det hade varit trist att åka till Italien med en crashad kameramobil.

Jag kan helt klart rekommendera att man lämnar in sin telefon hos Samsung Quicksupport, de finns till exempel hos Phonehouse på Kungsgatan 3 i Stockholm. Du bör dock se till att du har en enhet med nordisk mjukvara annars kan service enligt uppgift bli dyrare. Vissa leverantörer såsom Netonnet och MediaMarkt har rapporterts sälja gråimporterade telefoner utan nordisk firmware vilket ställer till det rejält för konsumenten vid garanti- och serviceärenden.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier