Filmens Spotify har nått Sverige

… och dessutom är den helt tillgänglig!

Netflix logga

För några veckor sedan lanserades Netflix i Sverige. Netflix är en tjänst för att streama film och tv-serier till ett antal olika enheter, däribland iPhone, iPad, AppleTV och XBox. Tjänsten finns också inbyggd i flera olika TV-apparater.

Ducktales på AppleTVÄnnu så länge har utbudet i Netflix en del att önska, men det finns mycket godis, och om man som jag gärna kollar på lite äldre rullar och serier är tjänsten perfekt.

Till exempel hittade jag hela första sässongen av Ducktales (Ankliv eller Knatte, Fnatte och Tjatte på svenska). De flesta tecknade filmer och barnfilmer har svensk dubb och alla andra filmer har svensk text. Det finns också ett antal svenska titlar i tjänsten.

Nu till det allra bästa med tjänsten, den är fullt tillgänglig med VoiceOver på AppleTV, iPhone och iPad! Framförallt på AppleTV fungerar tjänsten helt underbart med hjälpmedel. Tjänsten finns som sagt i Sverige nu till priset av 79 kronor i månaden. Just nu kan man dessutom få första månaden gratis! Väl värd att prova och rekommenderas varmt!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier