Första dagen på nya jobbet

Sådär ja, då har jag avverkat min första arbetsdag hos min nya arbetsgivare. Det har varit en rätt intensiv dag med många möten. Jag går ett introduktionsprogram där jag får träffa olika personer med olika arbetsuppgifter inom organisationen. Det har hittills varit väldigt intressant att få en inblick i olika delar av verksamheten och vad de gör. Det blir ju dock väldigt mycket korvstoppning och man är mentalt rätt uttröttad efter en dag. Två dagar till den här veckan återstår på ”huvudkontoret” sen bär det av till min riktiga arbetsplats i Linköping på torsdag. På fredag ska jag delta på en större konferens som anordnas där, även det ska bli väldigt intressant faktiskt.

Efter den här veckan tror jag att jag kommer sova gott typ hela helgen! :-)

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier