Snart avgörs slaget om Sverige

Logga sossarnaKvällens valdebatt på SVT är tämligen intressant. Jag har gjort både Aftonbladets, Expressen och nu senast STVs olika valtest och kan konstatera att jag är vänsterinriktad i alla dessa test. Efter att ha lyssnat 1 timme och 18 minuter på årets slutdebatt i den statliga televisionen är det enkelt o inse att vänsterblocket är vinnarna i debatten. De borgligare svamlar hejvillt, precis som vanligt.

Slutdebatt med partierna. Foto: SVTSom vanligt går högerns argumentation mest ut på att smutskasta vänstern. Ja, och så klart att försöka påvisa att högerpolitiken är bra för låginkomsttagarna, trots att deras politik bygger på att de rika ska bli rikare och de fattigare fattigare. Jag hoppas verkligen att alla väljare gör sin plikt på söndag. Man vet av gammal erfarenhet att det är mest vänsterns väljare som väljer soffan. Gör inte det i år, kanske är detta det viktigaste valet någonsin i Sverige!

Jag har redan röstat – och jag tycker som Göran: ALLA ska med! Jag hoppas på vänster-seger i både kommun, landsting och riksdag. Dessutom hoppas jag på ett JA till trängselskatten.

På söndag gäller det, då avgörs slaget om Sverige!

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier