Spotify – en revolution i min dator

Spotify

Aldrig trodde jag att ett program skulle kunna få mig så såld så fort. Spotify är helt enkelt otroligt, underbart, fantastiskt och aldeles aldeles härligt. Med ett par knapptryck får jag fram all min favort-musik. Högerklickar och albumen är sparade i min spellista. En sekund senare spelas dem. Allt streamas i realtid. För 99 kronor i månaden har man tillgång till tusen och åter tusen låtar från världens alla hörn, allt bara ett musklick bort. Suveränt!

Problemet är väl bara att min iPod inte har 3g-uppkoppling så jag kan streama Spotify on the go, annars går det aldeles utmärkt att streama över mobilt bredband. Man kan också byta spellistor med sina vänner och tipsa om musik.

Jag har redan hittat igen flera album jag trodde att jag glömt och aldrig skulle få höra igen. Riktigt najs!

(För de som tycker 99 spänn i månaden är hutlöst för att komma åt en fruktansvärd massa musik så lanseras tjänsten inom kort i en gratis, reklamfinansierad version.)

Uppdatering: Upptäckte just att Spotify fungerar ihop med MSN, dvs att ”Lyssnar-på-funktionen” i Windows Live Messenger hålls uppdaterad.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Spotify – en revolution i min dator”

    1. Pingback: Gate81.se » Blog Archive » Spotify is the shit!