Vad är det för fel på alla telebolag III?

Jag har tidigare bloggat om mina problem med min fasta telefoni och olika lösningar. I morgon är det meningen att mitt telefonnummer ska porteras från AllTele tillbaka till Telia och det gamla hederliga kopparnätet igen. Det ska bli mycket spännande att se hur det går med det. Jag är ju tämligen orolig för att mitt tämligen inarbetade och framförallt väldigt bra 08-nummer ska gå förlorat.

Jag har fortfarande inte hört ett ljud från Digisip. Det börjar verkligen kännas som ett bluffbolag nu. Inga bekräftelser på uppsägning, inga återbetalda pengar, ingenting. De har nu haft närmare en månad på sig att lösa detta men verkar inte ens försökt. I morgon kommer jag göra ett sista försök att få rätsida på dem. Lyckas jag inte då återstår bara en sak: Att göra en polisanmälan om bedrägeri. Det är nämligen det det kallas när man säljer tjänster man aldrig levererat.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier