Media har passerat alla gränser!

Faksimil expressen.se 11 mars. Klicka för större.Seriöst Expressen/Kvällsposten, hur fan står ni ut med er själva?! Var tog den lilla etik och moral som fanns kvar hos kvällspressen vägen? Ni har nu passerat alla anständighetsgränser, det går verkligen inte att sjunka lägre, eller gör det det kanske? Vad kommer här näst? Bilder på trafikdödade barn?

Aftonbladet är inte mycket bättre. Där finns till och med film på hur polisen plågar det stackars djuret. De sprejar det med pepparsprej och förväntar sig att det ska lugna ner sig och ta reson. Detta efter att det redan har blivit slaget med järnrör, fått stora stenar och en cementplatta kastad mot sig. Herregud!

Jag har inte mycket till övers för pitbulls och själv skulle jag aldrig skaffa någon. Dock är det med så kallade kamphundar som med andra hundar att det oftast finns en anledning till att de gör anfall. Att stressa upp hunden med hugg o slag gör inte saken bättre. Vad sjutton tänkte dem? Att hunden skulle göra hands-up för poliserna och snällt vänta på att de skulle läsa upp jyckens rättigheter.

Näe, i stället skjuter de jycken med 15 skott, FEMTON!? Behövs det verkligen så många kulor för att ta kål på en pitbull? OK, jycken kanske inte var frisk och hans attack på sin husse kan ju ha berott på att hunden faktiskt var galen på nåt sätt, men herregud, varför inte bara skjuta det arma djuret då? Varför plåga det, jaga det och stressa upp det det sista ni gör i deras liv. Ruggigt oproffsigt!

Uppdatering 2007-12-14: Jag har nu stängt av möjligheteen att kommentera detta inlägg. Anlednignen är att allt som finns att säga redan är sagt och jag är trött på att moderera bort kommentarer med olika hotelser mot polisen, hundägare och journalister.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier

  11 Replies to “Media har passerat alla gränser!”

  1. Hej, jag håller med till hundra procent. Saken är den att de handlar oftas inte om hunden eller rasen, utan ägaren. Man kan få en tax farligare än en rottweiler på 55 kilo ! Mvh

  2. ja håller oxå med, absolut, de e ju helt sjukt!! bra att du skriver det på ett sånt riktigt sätt, tummen upp :). nemän de e hemskt hur lite utbildade poliser o myndigheter är när det gäller djur.//elsa

  3. Hej!

   Detta gör mig jävligt arg. Jag har själv en pitbull, är 16 har småsyskon som är 14, 12 och 10. Hon har aldrig någonsin fått för sig något. VAFAN plågar man djuret för? De Poliser som gjorde detta borde fanimej brinna eller åtminstone bli avskedade FÖR GOTT!! SJUKT SJUKT SJUKT. Och jävligt sorgligt.

  4. Jag hatar alla dumma jäklar som har sånna jävla fördommar, det är människan som är dum i huvet inte hunden. den gör vad den blive tillsagd till. Det var säkert hussen lr matten som gjort något. vilket jag tror i dom flesta fallen. att dom plågar hundarna tills doms inte står ut längre och säger ifrån.

  5. När det gäller Poliser, så är USA bättre än sverige.. FAN vad jag blev förbannad & upprörd när de gjorde så.. I det här fallet var det två killar som tydligen kände ägaren, det var dom som hättsade hunden på han. hunden har förmodligen varit tränad att gå till anfall.. Den nya ägaren som blev biten hade bara haft hunden i ett par dagar.. Igäntligen ska polise fånga in hunden och köra den nån stans där man gör olika täst på hundens humor och psyke, för att se om den kan omplaseras hos nån som har ett hund intresse! men så gör vi inte här i sverige..! Tss idioter är vad dom är.. POLISEN i ett nötskal..

  6. Jag förstår inte hur POLISER kan bete sig så mot en hund?
   okej den hade gått till attack men de är till nästan 100% säkerhet att ngn eller något har trissat upp hunden först och sen attakerat.
   det finns filmer på youtube om hur en pitbull är underskattad som ras, där framkommer det även i en av filmerna kampprocent på olika raser och vem visste att en chihuahua låg på 79% medans en pitbull ligger på 82? vilken hund som hellst kan bli ”kamphund” med fel ägare!!
   Jag känner personligen en pitbull som tror sig vara en knähund hur go som hellst och har inte gjort en människa ngt ont!!

  7. Asså skit dem e helt JÄVLA sjuka . Jag håller med upptill 100 %.
   Det spelar ingen roll vad för hundras det är , så ska man ej göra !!!
   SJälv har vi en pitbull och vi är fyra barn , och han e långt ifrån GALEN :S. Om de ändå hade tänkt döda hunden hade det räckt med ett skott i pannan och inte gå runt och spreja pepparsprej på den . (Inlägget redigerat och kortat av joche.se)

  8. saken är att jag kände den lilla hunden och jag känner ägaren. men en sak ska ni veta att hunden attackerade inte sin riktiga ägare. den riktiga ägaren gav bort hunden till en kompis för han inte kunde ha den själv pga att han skulle flyta till en mindre lägenhett så han tyckte synd om hunden därför gav han bort honom till en vän som redan hade en sån hund (pitbull) men va han inte viste va att killen som tog hunden va en idiot och sparka på han slog han och gjorde andra dumma saker mot hunden och det va just därför hunden fick flipp och bet isönder den så kallade nya ägaren som ingen visste. jag har själv en sån hund och tro mig det är den snällast hunden som finns. för va jag tror så häger det mesta på ägaren inte hunden dom har lätt attt flippa ut och det vet alla men man ska inte visa dom vägen till de. hoppas nu ni fattar lite bättre varför hunden gjorde så och en sak till ..F T P.. mvh BEN

  9. Om inte hunden är upptränad till att gå till attack så gör den inte det. Jag fattar inte att polisen hade stake att göra något sånt här… Att såna hemska saker händer här i världen.. =/

  10. Hej .. jag är bara 10 år och pitbull är mitt liv !! jag hör mycket om att en pitbull atackerar men det är ägarens fel .. jag har själv en pitbull och han är jävla go som hällst och skulle någon bara lägga handen på han skulle jag inte kunna leva !! han är mitt liv och kommer alltid att vara.. så varför är ni så rädda ? ta bort rädslan och tänk : en pitbull är inte farlig !! jag är emot att dem kampas för en pitbull är aldrig agresiv från början utan man gör den agresiv!! skulle någon skuta en pitbull framför mina ögon skulle jag inte klara an att leva .. det är så hämst hur dem gör med min favorit ras !!

  11. Hejsan .. jag är 10 år gammal och har själv enpitbull och jag vill inte veta av att någon und plågas så här !! 15 skott mot säg är inte sjyst !! tänk om det skulle hänt dej ? Och min pitbull är så underbar så skulle någon lägga handen på han skulle jag bli Galen och då ska inte folk gå och varken slå eller skuta sina hundar och den som gjorde detta ska tänka till ?? om han vill bli plågad så här !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! m.v.h Denice 10 år