Stockholm Pride 2016

flagga-molnNu har årets Pride-parad gått av staplen. I år var det en ny paradväg, från Kungsholms torg (eller snarare Norr Mälarstrand) till Östermalms IP. Som vanligt gick jag och Nanna i paraden, fast årets paraddeltagande blev lite annorlunda. Vi gick först in med RFSL men där kändes det lite för rörigt så vi hoppade av och tittade på paraden fram tills DHR kom. Där hoppade vi på igen och gick med ett tag. Paraden gick väldigt långsamt och det var många stopp. Kanske hade det att göra med att det uppstått oroligheter längre fram i paradvägen då några velat störa paraden. När vi kom fram till Centralen så bestämde sig himlen för att öppna sig och bjuda på en riktig störtskur. Då gav vi upp och flydde in på Centralen för en fika på Espresso House innan vi tog tunnelbanan till Stadion för att gå in i själva Pride Park vid Östermalms IP. Det blev en trevlig eftermiddag och kväll i parken med god dryck, jättegod mat och trevligt sällskap. Strax innan midnatt var jag hemma i sängen efter 23 000 steg avverkade under dagen.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier