Bloggtorka

Gräsmattorna på Gubbängsfältet ligger brungula, dels till följd av den myckna värmen men kanske också på grund av årets upplaga av Eken Cup. Trots regnet i går kväll så behövs det nog en skvätt till av den varan. Hursomhelst, ungefär som Gubbängsfältet ser ut, så känns den här bloggen just nu.

Bloggtorkan är nog övergående, det brukar den vara, men just nu är det mest semester som hägrar och den ser jag verkligen fram emot. På fredag jobbar jag min sista arbetsdag och sedan väntar fem långa lediga veckor. Först den 16 augusti ska jag vara tillbaka på kontoret!

För att riktigt känna att det är semester ska jag börja direkt med att åka bort! Jag börjar nämligen semestern med att få Kenny-besök och vi ska tillsammans åka på minisemester till Almåsa. Det ska bli trivsamt värre. Sen väntar en ganska oplanerad vecka innan jag ska åka i riktning mot de sörmlänska skogarna nästa helg. Där ska jag lämna Skippen på grönbete eftersom jag själv styr kosan mot Tyskland den 19 juli.

Efter sju dagar i den tyska huvudstaden bär det åter till huvudstaden (efter att ha hämtat hunden i skogarna alltså) och där väntar årets upplaga av Stockholm Pride. Där ser jag mest fram emot 90-talskvällen. Man har i år flyttat på festivalområdet från Tantolunden på Södermalm till Kungliga Djurgården. Närmare bestämt vid Sjöhistoriska. Det ska bli spännande att se hur det nya festivalområdet blir. Det är ju lite offside och det kan endera innebära en nytändning eller en stor flopp. Vilket återstår att se.

Nu väntar som sagt sänggående, för ännu är det 2 arbetsdagar kvar som ska avklaras – i tämligen makligt tempo bör tilläggas. Min kollega njuter redan semester och det förefaller som våra kunder också gör det.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier