En fantastisk mobilkamera

2016-05-21 22.51.43

Nu har jag kört Samsung Galaxy S7 Edge i ungefär sex veckor och det som verkligen sticker ut med den här telefonen är den helt fantastiska kameran. Den är snabb och har fantastiska färger och en jättebra kvalitet. I vissa situationer spöar den nästan min Canon-kamera. Men bara nästan.

Det som jag framförallt gillar är hur kameran beter sig i svagt ljus (som med bilden på Eskilstunaån) eller i motljus (som tillexempel på Djurgården). Även kamerans hantering av korta skärpedjup gillar jag skarpt.

Mobilkameror har en enorm fördel, nämligen att man nästan alltid har dem med sig. Och när de är så här bra så blir det ju ännu bättre. Jag har till och med tagit bilder som använts i print med den här kameran.

(Alla exemplen ovan är helt obehandlade. Normalt behandlar jag bilderna i Lightroom men vill visa på kamerans förmåga i detta inlägg.)

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier