Lite nördvarning…

Samsung Galaxy Note 3 och Galaxy Gear

Okej, alla som känner mig vet att jag tycker att nya prylar är extremt roligt.

Jag har ett tag funderat på att skaffa en Samsung Galaxy Note 3 eftersom jag har stor nytta av den stora skärmen. Jag har också gastat mina lystna blickar på Samsungs smartklocka, Galaxy Gear. Det är en klocka som är kopplat mot ens telefon som bland annat kan visa vem som ringer, ens sms och så vidare. Den har dessutom inbyggd mikrofon och högtalare samt kamera.

Jag har dock tyckt att den var för dyr i förhållande till nyttan med det så jag la planen på en Gear på hyllan. Tills nu. Häromdagen började jag kika över mina abonnemang hos Telia, framförallt för att fixa till vettigare mobilt bredband än det jag har idag. Då såg jag att man också körde ett riktigt förmånligt erbjudande om man väljer att binda sitt abonnemang till deras Komplett-abonnemang. I paketet ingick en Samsung Galaxy Note 3, en Galaxy Gear, hörlurar samt ett års Spotify Premium. Allt detta för en förhöjd månadskostnad av 190 kronor i 24 månader. Grejer för nästan 10 000 kronor för en totalkostnad av knappt fem under 2 år känns helt okej. Därtill tillkommer naturligtvis kostnaden för ett abonnemang också – med 399 kronor i månaden, men det är en kostnad som jag ju skulle haft oavsett. Det blev således en riktigt trevlig julklapp till mig själv. :)

Hittills har jag bara använt min Galaxy Gear en förmiddag, men jag diggar verkligen konceptet så här långt. Jag ska dock återkomma med en recension när jag testat den under lite längre tid och kan ha en mer samlad uppfattning om hur det fungerar.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Lite nördvarning…”

    1. Pingback: En dryg månad med Galaxy Gear | Joche.se