Årets första fotosession

Körsbärsträden i Kungsträdgården i full blom.
Körsbärsträden i Kungsträdgården i full blom.
Nanna plåtar körsbärsträd
Nanna plåtar körsbärsträd

Igår passade jag och Nanna på att dra på årets första fotosession. Vi gillar båda att fotografera och att leka med bilder. Gårdagens utflykt till Kungsträdgården var inte planerad så det var bara mobilkamerafoto som gällde igår.

Jag kom på att jag behövde åka en sväng till Kungsan för att spela in ljud från trafiksignalerna vid Kungsan. Stockholms stad har tillfälligt modifierat ticksignalerna så att de spelar melodifestivalmusik samtidigt som tickandet, en hyllning till Eurovision Song Contest som går av stapeln i veckan. Jag behövde lite ljud därifrån till ett kommande reportage och då kom vi på att det ju gick att kombinera med att fotografera körsbärsträden som står i full blom. Några fina bilder blev det, inklusive en ny Facebook-bild till Nanna.

Ett av mina återkommande fotomål är Skansen och dit hoppas jag att jag snart får bege mig. Djurgården i övrigt är ju för övrigt också nice att fota på. Speciellt nu på vår och försommar. Då är Stockholm som allra vackrast och jag känner mig verkligen privilegierad att få bo i den här stan!

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier