Första semesterveckan avklarad, fem kvar!

IMG_0468 (1)

Nu har jag klarat av min första semestervecka för i år. Jag skulle egentligen ha börjat min semester i morgon men strax innan midsommar kände jag att jag verkligen behövde vara ledig så jag flyttade semestern bakåt. Nu är första semesterveckan avklarad och fem veckor återstår innan jag åter ska gå tillbaka till kontoret. Det känns skönt att tänka på.

Den första veckan har jag spenderat stora delar av vid husvagnen. Jag och Walter har varit där och njutit av lantlivet. En välbehövlig timeout och ett bra sätt att ladda batterierna. Veckan avslutade vi på Grönan med att tillsammans med tusentals andra se Allice Cooper.

Nu pågår packning inför nästa äventyr, i morgon åker vi iväg på Familjevecka för föräldrar med en synnedsättning. Fram till fredag väntar massa olika spännande aktiviteter. För min del innebär det också lite jobb. Jag ska nämligen göra ett frilansrep från veckan i text och bild. Det är ett roligt knäck så det känns inte så betungande.

De övriga semesterveckorna är inte planerade i så stor utsträckning vilket känns väldigt skönt. Det väntar en tuff höst och då kan det vara skönt att ha den här tiden att bara ta det lugnt och göra det som faller en in.

Den här första semesterveckan innebar också värmens intåg och det var riktigt härligt att få spendera den vid husvagnen, nära havet och i stillheten. Även nästa vecka blir ju havsnära, men då i stuga i stället för husvagn.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier