En första vårpromenad

Skippen i TallkrogenIdag har vi genomfört årets första riktiga vårpromenad. 13,6° i skuggan var det när jag och Skippen gav oss iväg över Gubbängsfältet och bort mot Skogskyrkogåredn via Tallkrogen. VI gick över tunnelbanebron över Nynäsvägen och vidare bort till Skogskyrkogårdens tunnelbanestation. En väg jag tänkt att använda som långpromenadsväg till jobbet. Nu hittar jag den vägen så nu ökar chanserna för att använda den radikalt.

Vi tog tunnelbanan tillbaka hem och avslutade med en promenad genom skogen och hem. Väl hemma blev det ett stort glas vatten till både hund och husse.

Det var en riktigt härlig promenad. Många var ute och rörde på sig idag både till fots, på cykel och på rollerblades. Nu ligger Skippen och slöar på balkongen och ajg ska ta och ladda disk- och tvättmaskinerna och sedan blir det nog en kopp kaffe tror jag bestämt. Kanske ute på balkongen och njuta av det vackra vädret.

För övrigt fick vi åka med Poddradiovagnen hem idag. Det är en tunneltågsvagn utrustad med möjlighet att lyssna på utvalda program från Sveriges Radio. Ett udda men coolt sätt att sprida sitt reklambudskap på.

(Bilderna är tagna med iPhonen så kvaliteten är därefter.)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier