Plantronics Backbeat Pro

backbeat-pro-sideview
Plantronics Backbeat Pro

Jag har skaffat mig ett par nya bluetooth-lurar. Det är väl inte det att jag lidit någon större brist på hörlurar men jag har saknat ett par riktigt bra trådlösa.

Jag har kollat runt lite på olika alternativ och så slumpade det sig så att en kompis ville sälja ett par av de som jag kommit fram till skulle passa mig bäst.

Så nu är jag ägare till ett par Plantronics Backbeat Pro. Det är ett par rejäla on-ear-hörlurar med brusreducering och batteritid på upp mot 24 timmar. Lurarna går också att ansluta med 3,5 mm kabel om man vill. En trevlig funktion är att man med ett knapptryck kan tona ner musiken och aktivera hörlurarnas mikrofon för att höra omgivningen och föra samtal utan att ta sig hörlurarna. Smidigt.

Ännu har jag inte hunnit prova dem så jättemycket men av det jag provat hittills är jag imponerad. Ljudet via blåtand har verkligen blivit bättre och det är otroligt praktsikt att slippa sladdar.

Dela i Sociala medier