Nya hörlurar

Creative EP-630
Creative EP-630

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och inskaffat ett par nya hörlurar till min iPod. Jag har en längre tid kört med ett par aldeles för stora lurar av typen in ear. Nu är det slut med det. Idag inhandlades ett par Creative EP-630 hos Teknikmagasinet.

Det är samma sorts modell som SonyEricsson kör på sina mobilheadset numera. Hade egentligen tänkt att jag skulle köpa mig Koss motsvarande lösning men efter lite diskussion med säljaren blev det den här varianten i stället.

Har bara provat dem kort hemma men ska bli intressant att prova dem på riktigt i morgon på tunnelbanan på väg till jobbet. De kändes i alla fall som bra lurar som ska hålla sig på plats. Dessutom var det bra ljud.

Åkte tunnelbana till jobbet idag för första gången efter att den börjat rulla igen. Kändes trevligt. Stationerna har fått en rejäl uppfräshning och tågen går tystare och så nu. Trevligt. Naturligtvis blev det dock störningar i trafiken när jag skulle hem. En olycka vid T-centralen stoppade trafiken men jag hade tur och kom i alla fall ombord på det första 18-tåget söderut efter stoppet.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier