Idolfinal i Globen

IMG_0199

I kväll har jag, Daniela och Nanna varit och sett finalen av Idol 2015 i Ericsson Globe Arena. Jag har varit i Globen tidigare, bland annat på en firmafest när jag jobbade på Karolinska, men aldrig på ett TV-sänt evenemang innan. Det var ganska intressant att uppleva det och det var härlig stämning i arenan.

Alla uppmanades att tända ficklampan på mobilen under Martins första nummer.
Alla uppmanades att tända ficklampan på mobilen under Martins första nummer.

Vi satt i sektion B22, ganska högt upp i arenan. Jag har aldrig tänkt på hur branta åskådarläktarna är och jag hade dessutom glömt att jag är ganska höjdrädd.

Efter en stund så gick det helt okej faktiskt. Jag insåg att jag nog inte skulle ramla ner i arenan trots allt.

Det blev en trevlig kväll och dessutom vann ju Martin som jag tyckte att han borde göra.

 

Vi tog oss hem till Söder med tvärbanan och sen tunnelbana från Gullmarsplan. Det var tjockt vid insläppet till tunnelbanan vid Globen så vi tog en smitväg. I morgon ska jag se om finalen på TV för att dels se det jag missade på plats, men också för att förstå upplägget bättre. När man var på plats var det inte alltid lätt att hänga med vad som gick ut i bild och inte, när det blev reklampaus och så vidare.

För övrigt låter låtarna bättre i TV än dem gör på plats.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier