Nyopererad

FullSizeRender
Bilden: Walter sover den uttröttades sömn i sin korg.

Idag klockan 8 lämnade jag in Walter hos Evidensia Djurkliniken Farsta Centrum för att ta bort det han haft på sitt ena framben. Det visade sig att det kan vara en tumör som han haft där. Det som man tog bort ska analyseras och så får vi se vad det är för något. I samband med operationen upptäckte man också ett sår på hans ena baktass som man behandlat. Nu väntar en hel del sårvård av den mer avancerade sorten.

Jag är orolig att inte kunna sköta såren på ett bra sätt så därför kommer Walter att få åka iväg ett tag igen, till samma ställe där han var senast, så att hans sår kan skötas på ett bra sätt och så att han kommer hem igen förhoppningsvis frisk och arbetsduglig.

Det är lite drygt att vi haft sån otur denna vår men det är ju bara att hoppas att det kommer fungera bättre framöver.

Nu vilar han i alla fall ut i sin korg, det blir bara en kort rastning i kväll och sen hoppas jag han sover lugnt i natt. När han sover går det bra, men så fort han är vaken ligger han och gnäller och har troligen ont.

Dela i Sociala medier