Körförbud!

2015-03-30 13.23.54Walter har fått tillfälligt körförbud. I helgen så upptäckte vi att han hade något på sitt vänstra framben som inte verkade höra dit. Efter kontroll med veterinär-Jenny igår så kunde hon onstatera att det troligen är en vårta som blivit inflamerad. Det blir tabletter ett tag och på tisdag så får han åka in för en operation där man tar bort det där.

Nu får han tills vidare gå med tratt. Han kan inte låta bli såret och enda gångenra nu han får vara utan är på rastning och när han äter mat. Tyvärr fungerar han inte heller i sele just nu eftersom han tvärnitar med jämna mellanrum för att försöka kolla på sitt sår.

Nu väntar tvättning av sår och tabletter två gånger om dagen tills operationen. Sen hoppas vi han inte behöver ha tratt så lång tid efteråt.

Behöver jag säga att Walter tycker rätt så synd om sig själv?

Dela i Sociala medier