Walter är hemma

Walter i badkaret.
Walter i badkaret.

En dag tidigare än planerat kom Walter hem idag. Vid elvatiden kom Laila från Ledarhundsverksamheten och lämnade honom på jobbet. Behöver jag säga att både hund och husse tyckte att det var ett trevligt återseende?

När vi kom hem från jobbet så tog jag ut Walter på en runda, han fick gå lös och skötte sig jättefint. Jag borstade honom innan vi gjorde några lydnadsövningar innan vi gick in.

Väl inne så fick Walter hoppa ner i badkaret. Han var inte världens fräshaste hund och smutsvattnet från hans bad var brunt. Att säga att Walter uppskattar att bada är väl en överdrift. Han ser lagom förbannad ut på bilden och han undrade nog varför han drabbas av detta så fort han kom hem. Han stod dock still i badkaret och gjorde inga ansatser att rymma. Nu ligger han på tork i sin korg i väntan på kvällspromenaden.

Det är skönt att ha honom hemma igen och jag hoppas verkligen att det kommer fungera för oss nu. Håll alla tummar och tassar ni har!

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Walter är hemma”